ONZE KERSTAANBIEDINGEN

- VERKRIJGBAAR OP KERSTAVOND 24/12 EN KERSTDAG 25/12 -
WILDMENU
Aperitief
3 APERITIEFGLAASJES
wildpastei : peer : eendenborst : sinas : wilde forel
Voorgerecht
PARELHOENFILET
muscatdruiven : wortelzalf : amandel : witte wijn : sjalot
OF
FOIE GRAS
herfstsalade : walnoten : vijgen : appelconfijt : speculaas
Tussengerecht
WILDCONSOMMÈ MET BOSCHAMPIGNONS
wildbouillon : wilde paddestoelen : wild konijn : sherry
Hoofdgerecht
FAZANT FILET 'FINE CHAMPAGNE'
witloof : wortel : champignons : cognacsaus : kroketten
OF
HERTENRAGOUT MET CANTHARELLEN
spek : zilveruitjes : rode wijn : appel : veenbessen : kroketten
Dessert
keuze uit: pana cotta : tiramisu : appelcrumble
PRIJS PER PERSOON
55 €
KERSTMENU
Aperitief
3 APERITIEFGLAASJES
cresson : zalm : meloen : ibericoham : avocado : krab
Voorgerecht
SCAMPI DIABOLIQUE
tomaat : look : room : nouilly prat : harissa
OF
PARELHOENFILET
muscatdruiven : wortel : amandel : witte wijn : sjalot
Tussengerecht
PARMENTIERSOEP
prei : rivierkreeftjes : kokkels : kipbouillon
Hoofdgerecht
KERSTKAPOEN IN CAROLUS
kapoenhaasjes : spek : champignons : veenbessen : kroketten
OF
ZEETONGFILETS OP
NORMANDISCHE WIJZE
grijze garnalen : brunoise groenten : kerstomaat : boterpuree
Dessert
keuze uit: pana cotta : tiramisu : appelcrumble
PRIJS PER PERSOON
55 €
APART VERKRIJGBAAR
Per persoon:
Aperitief
-
3 aperitiefglaasjes 6 €
-
3 zeepareltjes 8 €
Soepen
-
Tomatensoep 5 €
-
Witloofroomsoep 5 €
-
Butternutsoep met crispy pancetta 5 €
-
Parmentiersoep met rivierkreeftjes 6 €
-
Consommè van boschampignons met konijn 9 €
-
Voorgerechten
-
Scampi Diabolique 16 €
-
Meloen met Ibericoham 14 €
-
Kaaskroketten met groentjes 12 €
-
Rundscarpaccio met rucola & parmezaan 16 €
-
Parelhoenfilet in Druivensaus 16 €
-
Foie Gras met herfstsalade en vijgen 18 €
-
Zalmcarpaccio met granny smith salade 16 €
-
Scampi getomateerde curryroomsaus 16 €
-
Hoofdgerechten
-
Fazantfilet 'Fine Champagne' witloof en kroketten 25 €
-
Hertenragout met appeltje, veenbessen en kroketjes 22 €
-
Tarbotfilet met ratatouille en wilde rijst 25 €
-
Zeetongfilet 'Normandische wijze' met puree 25 €
-
Zarzuela (specialiteit met 9 soorten vis) 25 €
-
Varkenswangetjes in trappistensaus met kroketten 20 €
-
Kerstkapoen in Gouden Carolus met kroketten 22 €
-
Vispannetje met zeeduivel, prei garnalen & puree 22 €
-
Desserts
-
Pana Cotta 5 €
-
Tiramisu 5 €
-
Appelcrumble 7 €