top of page

ONZE KERSTAANBIEDINGEN

Logo De Bourgondier.png
Feesten.jpg
trio wildpastei.jpg
Family Christmas Tree

-  VERKRIJGBAAR OP KERSTAVOND 24/12  EN  KERSTDAG  25/12  -

 WILDMENU

 

Aperitief

3 APERITIEFGLAASJES

wildpastei : peer : eendenborst : sinas : wilde forel

 

Voorgerecht

PARELHOENFILET

muscatdruiven : wortelzalf : amandel : witte wijn : sjalot

OF

FOIE GRAS

herfstsalade : walnoten : vijgen : appelconfijt : speculaas

 

Tussengerecht

WILDCONSOMMÈ  MET BOSCHAMPIGNONS

wildbouillon : wilde paddestoelen : wild konijn : sherry

 

Hoofdgerecht

FAZANT FILET   'FINE CHAMPAGNE'

witloof : wortel : champignons : cognacsaus : kroketten

OF

HERTENRAGOUT MET CANTHARELLEN

spek : zilveruitjes : rode wijn : appel : veenbessen : kroketten

Dessert

keuze uit:   pana cotta :  tiramisu : appelcrumble

PRIJS PER PERSOON

55 €

KERSTMENU

 

Aperitief

3 APERITIEFGLAASJES

cresson : zalm : meloen : ibericoham : avocado : krab

 

Voorgerecht

SCAMPI DIABOLIQUE

tomaat : look : room : nouilly prat : harissa

OF

PARELHOENFILET

muscatdruiven : wortel : amandel : witte wijn : sjalot

Tussengerecht

PARMENTIERSOEP

prei : rivierkreeftjes : kokkels : kipbouillon

 

Hoofdgerecht

KERSTKAPOEN IN CAROLUS

kapoenhaasjes : spek : champignons : veenbessen : kroketten 

OF

ZEETONGFILETS OP

NORMANDISCHE WIJZE

grijze garnalen : brunoise groenten : kerstomaat : boterpuree

Dessert

keuze uit:   pana cotta :  tiramisu : appelcrumble


 

 

 

 

PRIJS PER PERSOON

55 €

APART VERKRIJGBAAR
Per persoon:

        Aperitief

  • 3 aperitiefglaasjes                                                      6 €

  • 3 zeepareltjes                                                                      8 €

        Soepen

  • Tomatensoep                                                                      5 €

  • Witloofroomsoep                                                                5 €

  • Butternutsoep met crispy pancetta                                5 €

  • Parmentiersoep met rivierkreeftjes                                

  • Consommè van boschampignons met konijn               9 €

  • Voorgerechten    

  • Scampi Diabolique                                                          16 €

  • Meloen met Ibericoham                                                 14 €

  • Kaaskroketten met groentjes                                       12 €

  • Rundscarpaccio met rucola & parmezaan                 16 €

  • Parelhoenfilet in Druivensaus                                       16 €

  • Foie Gras met herfstsalade en vijgen                          18 €

  • Zalmcarpaccio met granny smith salade                   16 €

  • Scampi getomateerde curryroomsaus                        16 €

  • Hoofdgerechten

  • Fazantfilet 'Fine Champagne' witloof en kroketten      25 €

  • Hertenragout met appeltje, veenbessen en kroketjes       22 €

  • Tarbotfilet met ratatouille en wilde rijst                          25 €

  • Zeetongfilet 'Normandische wijze' met puree               25 €

  • Zarzuela (specialiteit met 9 soorten vis)                        25 €

  • Varkenswangetjes in trappistensaus met kroketten    20 €

  • Kerstkapoen in Gouden Carolus met kroketten            22 €

  • Vispannetje met zeeduivel, prei garnalen & puree       22 €

  • Desserts

  • Pana Cotta                                                                            5 €

  • Tiramisu                                                                                5 €

  • Appelcrumble                                                               7 €

© 2021 by adam. Proudly created with Wix.com

bottom of page