ONZE OUDEJAARSMENU
AL ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN OOK
VERKRIJGBAAR IN EEN ELECTRISCHE FEESTPAN
BEKIJK ONZE RUBRIEK 'DE FEESTPAN'

- VERKRIJGBAAR OP OUDEJAARSAVOND 31/12 -
OUDEJAARSMENU
Aperitief
3 APERITIEFGLAASJES
cresson | zalm | meloen | ibericoham | avocado | krab
Voorgerecht
ZALMCARPACCIO
Schotse zalm | ajuinsnippers | rucola | bieslook
OF
RUNDSCARPACCIO
filet mignon | olijfolie | parmezaan | rucola | balsamico
Tussengerecht
FLUWELEN FEESTSOEP
keuze uit: witloofsoep | tomaatsoep | oesterzwamsoep
Hoofdgerecht
TARBOTFILET in Ratatouille
rozemarijn | zuiderse groenten | tomaat | champignons | krieltjes
OF
FAZANTFILET ' FINE CHAMPAGNE'
witloof : wortel : champignons : cognacsaus : kroketten
Dessert
vier | hemelse | desserten
PRIJS PER PERSOON
55 €
KREEFTENMENU
Aperitief
ZEEPARELTJES
gamba | curry | garnalen | krab | avocado | wilde forel
Voorgerecht
BISQUE D'HOMARD
kreeft | Armagnac | rouille | sherry
Tussengerecht
1/2 KREEFT BELLE VUE
tomaat | sla | mayonnaise | cocktail | kreeft
OF
RAVIOLI VAN KREEFT
garnalensaus | koriander | prei | room | nouilly prat
Hoofdgerecht
1/2 KREEFT à L'AMORICAINE
kreeft |cognac | espellette | sjalot | dragon | tagliatelle | look
OF
KREEFT IN KRUIDENBOTER
kreeft |look | basilicum | peterselie | tagliatelle | hoeveboter
Dessert
vier | hemelse | desserten
PRIJS PER PERSOON
75 €
BEKIJK OOK ONZE FEESTPANNEN
APART VERKRIJGBAAR
Per persoon:
Aperitief
-
3 aperitiefglaasjes 6 €
-
3 zeepareltjes 8 €
Soepen
-
Tomatensoep 5 €
-
Witloofroomsoep 5 €
-
Butternutsoep met crispy pancetta 5 €
-
Oesterzwamsoep 6 €
-
Bisque van kreeft met garnalen 9 €
-
Voorgerechten
-
Scampi Diabolique 16 €
-
Meloen met Ibericoham 14 €
-
Kaaskroketten met groentjes 12 €
-
Rundscarpaccio met rucola & parmezaan 16 €
-
Foie Gras met herfstsalade en vijgen 18 €
-
Ravioli van kreeft in garnalensaus 18 €
-
Zalmcarpaccio met granny smith salade 16 €
-
6 oesters 'fine claires' Marennes 16 €
-
Hoofdgerechten
-
Fazantfilet 'Fine Champagne' witloof en kroketten 25 €
-
Hertenragout met appeltje, veenbessen en kroketjes 22 €
-
Tarbotfilet met ratatouille en wilde rijst 25 €
-
Zarzuela (specialiteit met 9 soorten vis) 25 €
-
Varkenswangetjes in trappistensaus met kroketten 20 €
-
1/2 Kreeft à l'amoricaine met tagliatelle 35 €
-
1/2 Kreeft met kruidenboter en tagliatelle 35 €
-
Vispannetje met zeeduivel, prei garnalen & puree 22 €
-
Desserts
-
4 hemelse desserten 7 €
-
Appelcrumble 7 €