top of page

ONZE OUDEJAARSMENU

AL ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN OOK
VERKRIJGBAAR IN EEN ELECTRISCHE FEESTPAN

BEKIJK ONZE RUBRIEK 'DE FEESTPAN'
Logo De Bourgondier.png
Meisjes feesten

BESTELLEN VIA
MAIL OF TELEFOON
adam@telenet.be
0476 333 993
tot 26/12

Kreeft 3.png

-  VERKRIJGBAAR OP OUDEJAARSAVOND  31/12  -

 OUDEJAARSMENU

 

Aperitief

3  APERITIEFGLAASJES

cresson | zalm | meloen | ibericoham | avocado | krab 

Voorgerecht

ZALMCARPACCIO

Schotse zalm | ajuinsnippers | rucola | bieslook

OF

RUNDSCARPACCIO

filet mignon | olijfolie | parmezaan | rucola | balsamico

Tussengerecht

FLUWELEN FEESTSOEP

keuze uit:  witloofsoep | tomaatsoep | oesterzwamsoep

Hoofdgerecht

TARBOTFILET in Ratatouille

rozemarijn | zuiderse groenten | tomaat | champignons | krieltjes

OF

FAZANTFILET   ' FINE CHAMPAGNE'

witloof : wortel : champignons : cognacsaus : kroketten

 

Dessert

vier | hemelse | desserten

PRIJS PER PERSOON

55 €

 KREEFTENMENU


Aperitief

ZEEPARELTJES

gamba | curry | garnalen | krab | avocado | wilde forel

Voorgerecht

BISQUE D'HOMARD

kreeft | Armagnac | rouille | sherry

Tussengerecht

1/2  KREEFT BELLE VUE

tomaat | sla | mayonnaise | cocktail | kreeft

OF

RAVIOLI VAN KREEFT

garnalensaus | koriander | prei | room | nouilly prat

Hoofdgerecht

1/2 KREEFT à L'AMORICAINE

kreeft |cognac | espellette | sjalot | dragon | tagliatelle | look

OF

KREEFT IN KRUIDENBOTER

kreeft |look | basilicum | peterselie | tagliatelle | hoeveboter

Dessert

vier | hemelse | desserten


PRIJS PER PERSOON

75 €

BEKIJK OOK ONZE FEESTPANNEN

APART VERKRIJGBAAR
Per persoon:

        Aperitief

  • 3 aperitiefglaasjes                                                      6 €

  • 3 zeepareltjes                                                                      8 €

        Soepen

  • Tomatensoep                                                                      5 €

  • Witloofroomsoep                                                                5 €

  • Butternutsoep met crispy pancetta                                5 €

  • Oesterzwamsoep                                                               

  • Bisque van kreeft met garnalen                                      9 €

  • Voorgerechten    

  • Scampi Diabolique                                                          16 €

  • Meloen met Ibericoham                                                 14 €

  • Kaaskroketten met groentjes                                       12 €

  • Rundscarpaccio met rucola & parmezaan                 16 €

  • Foie Gras met herfstsalade en vijgen                          18 €

  • Ravioli van kreeft in garnalensaus                              18 €

  • Zalmcarpaccio met granny smith salade                   16 €

  • 6 oesters 'fine claires' Marennes                                 16 €

  • Hoofdgerechten

  • Fazantfilet 'Fine Champagne' witloof en kroketten      25 €

  • Hertenragout met appeltje, veenbessen en kroketjes       22 €

  • Tarbotfilet met ratatouille en wilde rijst                          25 €

  • Zarzuela (specialiteit met 9 soorten vis)                        25 €

  • Varkenswangetjes in trappistensaus met kroketten    20 €

  • 1/2 Kreeft à l'amoricaine met tagliatelle                        35 €

  • 1/2 Kreeft met kruidenboter en tagliatelle                     35 €

  • Vispannetje met zeeduivel, prei garnalen & puree       22 €

  • Desserts

  • 4 hemelse desserten                                                          7 €

  • Appelcrumble                                                               7 €

© 2021 by adam. Proudly created with Wix.com

bottom of page